Collectie

Een kleine selectie van onze collectie presenteren wij aan u op deze website. Wij menen dat u sieraden moet zien en passen, daarom verkopen wij niet online. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel waar wij u graag onze totale collectie laten zien.

Sieraden

In de showroom van Chris van Waes is een grote collectie sieraden te bewonderen. Veel oude en antieke, maar de laatste tijd  ook steeds meer eigentijdse sieraden. Gouden ringen met edelstenen, armbanden, u vindt er sierlijke oorbellen, een grote keus aan prachtige parelsnoeren, gouden colliers, broches en ook horloges.

Zilver

Daarnaast heeft Van Waes een mooie collectie zilver en kristal. Zo vindt u er complete zilveren bestekcassettes, zilveren kandelaars, kristallen glazen en vazen. Kortom heel veel om uw dinertafel stijlvol te kunnen aankleden.

Antiek

Chris van Waes is in 2002 begonnen in Poeldijk als antiquair, en hoewel het assortiment tegenwoordig voor het grootste deel uit sieraden bestaat, heeft hij nog steeds een kleine maar charmante collectie antiek: tafels, stoelen, kastjes, uurwerken, spiegels en nog veel meer.

Martin Koole Baadster

Kunst

Chris van Waes organiseert in zijn winkel met enige regelmaat kunstexposities. Van al die exposities koopt hij zelf vaak ook een paar mooie werken. Daarnaast komen er vaak particuliere klanten die hun schilderijen of andere kunst aan Van Waes aanbieden. Hierdoor heeft hij een mooie collectie opgebouwd.

Bezoek onze winkel:

Chris van Waes Juwelier Antiquair
Jan Barendselaan 66
2685 BV Poeldijk

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag 11.00 - 17.30 uur
zaterdag 11.00 - 17.00 uur